Crazy-Dekor

Cégünk kül- és beltéri reklámberendezések tervezésével, gyártásával, szerelésével foglalkozik az ajtó névtáblától a tetőreklámokig mindenféle méretben, színben és formában. Gyártói hátterünk, sokrétű szakmai tapasztalata alapján, több alapanyag kombinációjával egyedi reklámelképzelések megvalósítását tudja vállalni egy darabos megrendelés és sorozatgyártás esetén is. 300 m2-es irodaházunkban várjuk a kedves megrendelőinket. Gépeink és felszereltségünk lehetővé teszi, hogy különféle fém, műanyag, üveg, ponyva, fólia, öntapadók és természetes anyagok (fa, márvány, üveg) megmunkálása a legjobb reklám hatását keltse. Termékeink és szolgáltatásaink színesedő választékát a megrendelői igények bővülése tette lehetővé. Szakmai tudásunk, technikai felszereltségünk által lett ismert és elismert reklámkészítő cég.

Szolgáltatásaink:

Grafikai tervezés

Több mint százezer grafikus képeket tartalmazó egyedi képtár biztosítja a személyre szabott reklám image-t a cégének. Számítógépes kollegáink az Ön igénye szerint készítik el a látványterveket, előzetes megbeszélések, egyeztetések alapján, igény esetén közösen a megrendelővel!

Cégarculatok tervezése és PR tevékenység

Embléma, névjegykártya, levélpapír, boríték, dosszié, stb. Kommunikációs anyagok elkészítése: Hírdetések, plakátok, prospektusok, szórólapok, kiadványok, kiállítás és bolt tervezés.

Plakát és Poszternyomtatás

Beltéri és kültéri felhasználásra alkalmas plakátok készítése már egy darabtól is. A produkció képi megjelenítése kiváló felbontásban, fénykép minőségben lehetséges. Az 1400 dpi felbontás és széles média választékunk a lehető legjobb minőségi munkát eredményezi. Beltéri alkalmazásoknál akár 5 év, kültérinél 1 -5 év színtartóságot garantálunk médiától függően. Fotorealisztikus képek nyomtatása 50m hosszan 105cm szélességben.

Térképnyomtatás

Digitális, scannelhető anyagokból elkészítjük papírra, szövet illetve polipropilén alapú (belógatható) anyagokra a térképek nyomtatását 1,5m szélességben 50m hosszon!!! Igény esetén táblára kasírozzuk, majd lamináljuk a feliratozások, jelölések könnyű letörölhetősége miatt!

Egyedi ajándéktárgyak, reklámtermékek, kitűzők, jelvények

Szublimációs eljárás

Egy különleges festékkel felszerelt tintasugaras nyomtatóval, a transzfer papírra kinyomtatott kép, vagy szöveg vihető át változatos formájú és funkciójú tárgyakra. A szublimációs festékek olyan összetételűek, hogy hőhatásra, nyomás alatt szilárdból közvetlenül gázhalmazállapotba kerülnek. A 200 Celsius fok körüli hőt és a nyomást hőpréssel lehet biztosítani. A gáz állapotú festéket egyes szintetikus felületek vonzák. A festékgőz beszivárog és megtapad a hordozó anyag felületén és így egy végleges és ellenálló kép jön létre.

Hátránya, hogy csak speciális szublimációra kész termékeknél használható. Kis darabszámú tárgyaknál ajánlott eljárás.

Doming eljárás

Egy nagyító hatású rugalmas műgyanta kupolalencse. Bármilyen méretű alakzat bevonható ezzel a kb. 4 mm magas nem porózus anyagú poliuretán gyantával. A megszilárdult felület nagyon tartós, karcolás és UV álló. Nem sárgul, nem tartalmaz az egészségre káros anyagokat. A gyanta megerősíti, védi és egyedül állóvá teszi a bevont tárgyakat, a piac széles szektoraiban használható pl: Reklám termékek, Ipari vagy termék jelölések , Terméknevek-védjegyek, Egyéb alkalmazások

Reklám termékek Az alap egy poliészter, vinyl vagy papír alapú ragadós címke, nyomtatva és megfelelő alakra és méretre vágva. Széles körű reklám és bemutató termék bevonható, jelölhető: jelvény, kulcstartó, toll, bőrdíszműáru stb. Ezen termékek elősegítik a cég, márka, termék vagy szolgáltatás professzionális megjelenítését.

Ipari vagy termék jelölések Sok fogyasztási és ipari termék boltíves címkével kiemeli a cég márkanevét. A címkék nagy előnye, hogy személyre szabottan akár egyedi adatot hordozhat, úgy mint nevek, sorszámok vagy kódok.

Terméknevek Öntapadós fóliából vágott betűk, grafikák, autójelek magas minőségű kiemelését, időjárás és környezeti szennyeződések elleni védelmét biztosíthatja a gyantával.

Egyéb alkalmazások Poliuretán gyanta alkalmazható sokféle, nem porózus anyagon pl.: műanyagok, fém, üveg és fa.

Jelvénykészítő eljárás

Kitűzők gyártása 32 -37 mm-es gépeken, a tervezés fázisától a kivitelezésig, ettől eltérő méretek gyártása is megoldható, a létező összes méretben!

Zászló és ponyva digitális nyomtatása

Kültéri anyagokra (feszíthető ponyva és polipropilén zászló) teljes színben egyoldalas nyomtatása kültéri pigment festékkel.

Ettikettek

Kis példány számú öntapadós vinylre vagy papírra nyomtatott képek készítése.

Járműdekoráció, mágneses reklámfelirat

Karosszéria elemek bevonásával nem csak reklámfelületet nyer, de megóvja a fényezett felületeket is. 6 hónaptól az 5 éves élettartamig garanciát vállalunk az általunk elkészített járműdekorációkra. Költségkímélő megoldás járműve dekorációjának elkészítése egy vagy több színből. Az Ön által már megtervezett vektoros grafikák digitális fogadását is megoldjuk, ha az PC-s. Az anyagot eljutathatja hozzánk bármilyen számítógépes adathordozón.

Padlógrafikák

Színes nyomtatott vagy fóliás képeket padlóra ragasztva járásálló laminálóval lefedve 1-3 év garanciával vállaljuk.

Színes reklám táblák

Normál vagy világítós táblára a hagyományos fóliavágással ellentétben cégtábláját színesebbé, egyedibbé varázsolhatja. A megvilágítás előlről vagy hátulról még érdekesebbé, feltűnőbbé teheti cégérét. Minden méretben elkészíthető, mert több darabból is összemontírozható.

Kiállítás grafikák, kirakat/bolt dekorációk

Diszkréten dekorálhatja üzletét belógatható bannerekre készített reklámfotókkal, akciós reklámokkal. Tegye hangsúlyosabbá termékeit. A nyomtatáson kívül elvégezzük a hozott anyag szkennelését, (negatívról, diáról, papírképről) retusálását, esetlegesen az egész anyag grafikai tervezését. Az árképzés alapja minden esetben a felhasznált média szélessége (150-91,4 cm vagy vágott méretek. A/0-A/4) Természetesen törekszünk a minél gazdaságosabb kihasználásra. Minimális rendelési mennyiség: 1 m2. Plakátnyomtatás eredetijeként lehetőleg digitális anyagot, síkfilmet, v. pozitív diát kérünk.

Matrica készítés

Emblémák, szövegek többszínű grafikák készítése. Kis vagy nagy példányszámban egyaránt, már 1 m2-től.

Mezek, pólók dekorálása

Színes nyomtatással illetve flock fóliákkal vasaljuk a szövetre a grafikákat több színben is.

Reklámfeliratok, reklámtáblák

Normál vagy világítós táblára, bel- és kültéri megoldásokkal. Kiállítás grafikák, kirakati reklámfeliratok, bel- és kültéri információs táblák, megállító táblák, talpas reklámtáblák. A legújabb mobil prezentációs eszközök I-X-L bannerek, Roll Screen-ek, 2 és 3 oldalú banner asztali mérettől a 2m magasságig.

Laminálás

Kis és nagy példányszámban rövid határidővel dolgozunk.
Hidegfólia: 1 ill. 2 oldalas öntapadós fólia 1300mm szélességig 12mm vastag hordozóra is, UV - védelemmel ellátva, kültérre és beltérre egyaránt, fényes és matt változatban. Fóliavastagság: 10-100 micron. Melegfólia: 2 oldalas laminált plakátokhoz, kültéri és beltéri alkalmazáshoz, fényes és matt változatban A/4-A/3 méretig. Fóliavastagság: 75,100,150 micromilliméterben.

Habvágás, 3D betűk és 3D grafikák

Milyen legyen a reklámfeliratunk: figyelemfelkeltő, de mégis elegáns és persze az ára se legyen borsos. Ilyen és ehhez hasonló gondolatok futnak át agyunkon, amikor cégünk reklámfeliratait tervezgetjük. Ne vívódjon, keressen fel minket, és mi megoldjuk problémáit. Plasztikus betű és forma vágás habból.
Háromdimenziós feliratokra van szüksége?
A vágás Styrofoam vagy Roofmate habból történik izzó szállal. A kivágott betű, alakzat vastagsága 2-16 cm-ig, nagysága 5 cm-től akár 5m-ig is terjedhet. A kivágott anyag kül- és beltéren egyaránt használható (ellenáll a víznek és a napsugárzásnak). Tulajdonságai: könnyű (gyorsan szerelhető, ragasztható), sokféle színre festhető, gyorsan elkészíthető, 3D hatású. Ezzel a technológiával a lakásokba díszlécet, holkerlécet, dekorcsíkot, házszámot, ablak köré stukkókat is készítünk egyedi mintákkal akár minta után is! Bármilyen vektoros számítógépes formátumban tudjuk fogadni.

Dekor homokszórás

A legtisztább minűségű kvarc segítségével, fóliás kitakarással felkezdjük az anyag felületét 0,5-4mm mélységig. Az ábrák vektorosak (vonalas) lehetnek, melyeket speciális fóliából bronzfejes vágókéssel vágunk ki! Felragasztjuk, kimaszkoljuk, homokszórjuk, tisztítjuk és már kész is. Ezzel a technikával készítünk poharakra, palackozott italokra céglogókat, tükrökre egyedi ábrákat, fémre, fára, műanyagra, márványra, sírkövekre feliratokat, akár több m2-es felületre is!

Cégtábla készítés

A cégtáblát az Ön igényeinek megfelelően, akár a legegyszerűbb, akár a legmodernebb kivitelben is elkészítjük. Sík és világítótáblák, élvilágítós plexitáblák, plasztikus betűkkel kombinálva. A világító dobozok csak aluminiumból készülnek aluhegesztéssel és szegecselve. A villamossági szerelést, időkapcsolót, alkonyatkapcsolót igény szerint elkészítjük és a helyszínen felszereljük.

Dekor lézervágás, serleg és ajándéktárgy gravírozás, bélyegző készítés

Cégünk különböző műanyagok, de leginkább plexik (betűk, számok, formák, logók, márkajelzések, sablonok, stb.) kivágásával, valamint ledes élvilágítású információs táblák, reklámtáblák és ajtónévtáblák lézervágásával ill. gravírozásával áll az Ön rendelkezésére.

Nyomdaipari tevékenység

Fekete/fehér színes offszett és digitális nyomás, sorszámozás, riccelés, önátíró tömbök, szállítólevelek, falinaptárak, kártyanaptárak, prospektusok, névjegykártyák nyomása, szimpla és dupla fém spirálozás, hőkötés.

Szerelvények és egyéb munkák

A cégünk felszerelt műhellyel rendelkezik. Vállaljuk vas szerelvények ív, CO és láng hegesztését, aluminium keretek szegecselését és hegesztését, dekoros faipari munkák kivitelezését, műanyagtáblák darabolását, helyszíni felszereléseket. Mindent mi készítünk el a saját dekorációinkon!